Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Egy 13 esztendős fiúra emlékeztek

Tizenöt nemzet több mint 200 sportolója vett részt a BVSC-Zugló Asztalitenisz Szakosztálya által rendezett Molnár János Emlékversenyen február 4-7. között a Szőnyi úti asztalitenisz-csarnokban. 

A BVSC-Zugló asztaliteniszezői immár 21. éve emlékeznek meg az 1995-ben közlekedési balesetben elhunyt 13 esztendős fiúról, Molnár Jánosról. A róla elnevezett emlékverseny ma már egy nemzetközileg is elismert utánpótlás-esemény, melyre nem egy ország a komplett válogatottját küldi el.

Idén a horvát, az ír, a norvég és a katalán válogatott vett részt a versenyen, melyre a házigazda egyesület mellett több magyar klub (köztük a szintén zuglói KSI SE) is nevezett versenyzőket.

Fotó: Képszerkesztőség

A Molnár János Emlékversenyt idén az önkormányzat is támogatta, Karácsony Gergely pedig a február 6-i hagyományos megemlékezésen is részt vett, amelyen a résztvevők egy-egy szál gyertyával emlékeznek az elhunyt sportolóra.

Szombaton rendezték a serdülő körcsoport döntőjét is, és a megemlékezés előtt a polgármester egy zuglói házi döntőt – a BVSC-s András Csaba és a KSI-s Terék Norbert vívta – tekintett meg, majd az ezt követő eredményhirdetésen mindkét magyar fiúnak személyesen gratulált.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb