Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ellenőriztek és ajándékoztak a zuglói rendőrök az ünnepek alatt

Nagyszombaton, húsvét vasárnapján és hétfőjén a XIV. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai folyamatosan ellenőrizték a zuglói parkokat, tereket és más népszerű, korábban rendkívül forgalmas közterületeket az egészségügyi veszélyhelyzetből következő különleges rendszabályok betartatása végett. A jogkövető polgároknak az egyenruhások csokoládényuszival köszönték meg az együttműködésüket.

Mindezeken felül írásos tájékoztatóval és szóbeli felvilágosítással, tanácsadással is segítettek a zuglóiaknak a kijárási korlátozás rendszabályainak helyes értelmezésében. A Bosnyák téri termelői piac nagyszombati látogatói alapvetően betartották a kormányrendeletben meghatározott idősáv szerinti vásárlás előírásait, ezt a rendőrök a 65 év felettieknek ünnepi jókívánságokkal és az említett ajándékkal honorálták.

Fotó: zknp.hu

A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) és a XIV. kerületi Rendőrkapitányság által életre hívott, azóta rendkívül sikeres „Szomszédom a rendőr!” program révén a helyi körzeti megbízottak és a városrész lakói között egyre erősödik az együttműködési készség. Ennek is betudható, hogy a hetek óta tartó korlátozások és a húsvéti jó idő ellenére az ismert külterületi csoportképző helyeket a zuglóiak nem népesítették be, illetve azokat a járványügyi rendelkezések figyelembevételével használták. Ezért jutott csokoládényúl a szabálykövetően egészségügyi sétát vagy sportolási tevékenységet végzőknek, a közlekedés rendjére ügyelő gépjárművezetőknek is.

(Forrás: zknp.hu)

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb