Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Első tétmérkőzés a Puskásban

Először játszottak tétmérkőzést a tavaly ősszel átadott Puskás Ferenc Stadionban, ahol ugyan már az uruguayi nagyválogatott és az osztrák U21-es csapat is pályára lépett, de mindkét együttes csak barátságos találkozót vívott aktuális magyar ellenfelével.

Nem úgy május 26-án, amikor a stadionépítés miatt otthon nélkül maradt Budapest Honvéd fogadta a Puskásban a Magyar-kupa elődöntőjének visszavágóján az MTK együttesét. Az Uruguay elleni őszi nyitómérkőzéssel ellentétben ezúttal nem kellett közlekedési és parkolási káosztól tartaniuk a szervezőknek, mert a koronavírus-járvány miatt ez a találkozó is zártkapus volt. A nézők csak televízión keresztül követhették a mérkőzés alakulását. Így többek között azt is láthatták, hogy a történelmi találkozó 54. percében egy zuglói fiatalember is pályára lépett. Bognár István, az MTK középpályása ugyanis a második félidő derekén váltotta csapattársát, Palincsárt, s bár a kerületi sportolónak sem sikerült a hálóba találnia az egyébként 0-0-ra végződő találkozón, több alkalommal is közel járt ahhoz, hogy a történelmi első gól az ő nevéhez fűződjön. A mérkőzést végül 11-es rúgásokkal a Budapest Honvéd nyerte, így Bognárék helyett ők lesznek azok, akik a június 3-án rendezendő döntőn megmérkőzhetnek majd a Mezőkövesddel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb