Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Építkezésről eltűnt milliókat keresnek a gyanús személyeken

Október végén a zuglói rendőrök ellenőriztek egy gépjárművet hajnali órákban. Az intézkedés alatt az autó 52 éves budapesti vezetője, valamint utasa, egy 36 esztendős budapesti férfi feltűnően idegesen viselkedett. A feltett kérdésekre összefüggéstelenül válaszoltak, úticéljukról nem tudtak egyértelmű választ adni, ezért az általuk használt kocsit alaposan átvizsgálták. 

Ennek során a járműből símaszk, orvosi maszk, kesztyű, sötét színű baseballsapka, valamint különféle szerszámok kerültek elő. Mivel az elmúlt hetekben két alkalommal is betörtek az egyik zuglói építkezésre, ahonnan ismeretlen személyek több millió forint értékben különböző szerszámokat tulajdonítottak el, a rendőrök a két férfit bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt előállították a kerületi kapitányságra. 

A rendőrségen átnézték a zuglói építkezéssel kapcsolatos bűnügyben lefoglalt kamerafelvételeket, és az azon szereplő elkövetők személyleírását összehasonlították a két férfi személyleírásával, akiknek tökéletesen egyezett a ruházata, így a rendőrök számára biztossá vált, hogy a lopással gyanúsított elkövetőket sikerült elfogniuk.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb