Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közmeghallgatás 2022. november 24-én

Idén november 24-én /csütörtök/, 17.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében (Pétervárad utca 11-17.) tartja meg éves közmeghallgatását Zugló Képviselő-testülete.

Kérdéseiket papír alapon, a kihelyezett gyűjtőládákba bedobva juttathatják el a képviselő-testület részére.

A ládákat az alábbi címeken találhatják:

  • Polgármesteri Hivatal – 1145 Budapest, Pétervárad utca 2.
  • Ügyfélszolgálat – 1145 Budapest, Bácskai utca 53.
  • XIV. kerület Kormányablak – 1145 Budapest, Pétervárad utca 11-17.

Elektronikus úton kérdéseiket feltehetik a polgarmester@zuglo.hu e-mail címre küldött levélben. Kérjük, a tárgyban tüntessék fel: Közmeghallgatás 2022.

A Közmeghallgatásra az előzetes kérdésfeltevő felületet lezártuk. A beérkezett kérdésekre legkésőbb a közmeghallgatás után 15 nappal írásban is válaszolunk.

MEGHÍVÓ

Jegyzőkönyvek (hiteles)

Jegyzőkönyvek (kereshető formátumú)

Elhangzott kérdések – válaszok (kereshető formátumú)

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb