Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Európa Zugló segítségére is számít

A hetedik alkalommal megrendezendő Egyesült Államok – Európa úszóviadalra, a Duel in the Pool-ra két zuglói versenyző is meghívást kapott.

A magyar úszósport erejét bizonyítja, hogy az európai csapatban hét magyar versenyző lesz. A női mezőnyben Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna mellett a BVSC-Zugló ifjúsági olimpiai bajnoka és felnőtt Európa-bajnok gyorsúszója, Kapás Boglárka szerepel majd, míg a férfiaknál Gyurta Dániel, Cseh László, Verrasztó Dávid és a szintén BVSC-s Bernek Péter képviseli a magyar színeket.

Fotó: Balogh Róbert

A Duel in the Pool viadalon a résztvevők maximum hat számban (egyéni vagy váltó) indulhatnak, és a versenyzők a helyezéseik után pontokat kapnak. A párharcot az a kontinens nyeri, melynek úszói több pontot gyűjtenek. A szervezők a show érdekében komoly pénzdíjakat ajánlottak fel. A december 11-12-én Indianapolisban megrendezendő verseny összdíjazása 120 ezer dollár lesz, a világcsúcsokért pedig külön bónusz jár majd.
Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb