Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Festménykiállítás a Tisztiházban

Utazás címmel nyílt közös kiállítása a zuglói Művészképző együtt alkotócsoportnak a Honvéd Kulturális Központ Caffé Galériájában március 26-án.

A kiállítást dr. Ignácz Magdolna, a Művészképző együtt művészeti vezetője nyitotta meg. Beszédében kiemelte: a képzőművészeti csoport öt éve működik Zuglóban, és 18 tagja van, akik különböző festészeti technikákat tanulnak tőle. Erre utal a szervezet nevében a művészképző szó, míg az együtt az összetartozást, egymás támogatását és segítését jelenti, sokaknak ugyanis egyfajta terápiát jelent a festés.

A művészeti vezető azt is elmondta, hogy a kiállítás azért kapta az Utazás címet, mert a képek tanítványai úti élményeit örökítik meg. A művekből minden évben egyszer rendeznek kiállítást, ahol az eltelt időszak alkotásait mutatják be – tette hozzá dr. Ignácz Magdolna.

A tárlatnyitón Müllerné Dobor Ágnes tündérdob művész működött közre. A Művészképző együtt Utazás című kiállítás a Honvéd Kulturális Központ Caffé Galériájában április 12-ig tekinthető meg.

Fotó: Papp Dezső

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb