Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Földházi Zsófia köszöni, jól van

A KSI SE junior világbajnok és felnőtt Európa-bajnok öttusázója egy súlyos sérülés után mindjárt az első versenyén, a római világkupán ezüstérmet nyert.

A tavaly szeptemberi varsói öttusa-világbajnokságon keresztszalag-szakadást szenvedett Földházi Zsófia már nagyon vágyott a versenyzésre. Az akaraterejének és a kitartásának köszönhető, hogy már az április eleji római világkupán rajthoz állhatott.

Zsófi azonnal élt a lehetőséggel, és fantasztikus versenyzéssel ezüstérmet szerzett. Az ezüst akár arany is lehetett volna, de a kombinált szám utolsó sorozatában a londoni olimpia litván bajnoka gyorsabban lőtt nála, és ezt az előnyét a célig megőrizte.

Földházi számára azért volt fontos a gyors visszatérés, mert így még maradt esélye arra, hogy bejusson a világkupa-sorozat júniusi minszki döntőjébe, melynek győztese olimpiai kvótához juthat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb