Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Folytatódott a sporttörténelem

Összetettben harmadik helyen végzett Liu Shaolin Sándor a dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon.

 Liu Shaolin Sándor a szöuli vb-n a 3000 méteres szuperdöntőben hetedik lett, és mivel egy nappal korábban, 500 méteren aranyérmet nyert, 1500 méteren pedig ötödik volt, az összetett pontversenyben is a harmadik helyen végzett. Ezzel megszerezte a magyar rövidpályás gyorskorcsolya első összetett érmét.

Az összetett vb-címet a kínai Han Tian-ju szerezte meg, az ezüstérem a kanadai Charles Hamliné lett. Liu Shaolin Sándor öccse, Liu Shaoang – aki a 18. születésnapját éppen a vb ideje alatt ünnepelte – a szuperdöntőben és az összetett versenyben is az ötödik helyet szerezte meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb