Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Idén is összegyűltek a szomszédok

Színes, minden korosztálynak szóló programokkal készültek a szervezők a szeptember 15-i Szomszédünnepre. A második éve megrendezett program célja, hogy visszaidézze a 2010 előtti gyereknapok hangulatát.

Az idén 60 éves Aprófalva Óvoda lufis előadásával kezdődtek a színpadi produkciók, majd zenélt Szabó Fruzsina, Jana Shabes, később operett és musical dalokat, majd a Radio Live Zenekar koncertjét hallgathatták azok, akik kilátogattak a Bolgárkertész utca és Padlizsán utca kereszteződésében lévő kis parkba.

Fotó: Képszerkesztőség

A 14 órakor kezdődő Szomszédünnepen a fellépők mellett arcfestés, ugrálóvár, helytörténeti foglalkozó, kresz teszt, egészségügyi szűrések, tanácsadás várta az érdeklődőket. Lévai Sándor, a terület önkormányzati képviselője elmondta, tavaly hagyományteremtő szándékkel szervezték meg az ünnepet a Pillangó parkban, a visszajelzések alapján pedig van légjogosultsága a programnak. – Fontos, hogy a kerületben minél több közösség alakuljon, mi pedig az emberek otthonához közel visszük a szórakozási lehetőségeket. Civil szervezetek, intézmények is részt vesznek az ünnepségen, közelebb kerülnek egymáshoz – fogalmazott a képviselő, aki hozzátette, az a tervük, hogy a kerület több pontján is szerveznek Szomszédünnepet.

A program 18 órakor tombolahúzással zárult, amelynek fődíja egy gyerekkerékpár volt, amelyet Lévai Sándor ajánlott fel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb