Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét Zuglóban van a hónap műhelye

Júniusi teljesítményük alapján az egyéni sportágak közül a dorogi birkózók, a csapatsportok képviselői közül pedig a KSI SE vízilabdázói nyerték el a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított A hónap műhelye-díjat és az azzal járó fél-félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt. A közönségdíj ugyancsak a KSI-é lett.

A Központi Sportiskolának már több szakosztálya, a cselgáncsozók, az öttusázók és a kajak-kenusok is nyerték már el A hónap műhelye díjat, hozzájuk csatlakozhattak most a pólósok. Az elismerés jogosságához kétség sem férhet, ugyanis a KSI mindent vitt a fiú utánpótlás-bajnokságokban. Először a gyermekbajnokság zárásakor akasztottak aranyérmet a fővárosi sportiskolások nyakába, akik nagy csatában bizonyultak jobbnak a BVSC-Zugló csapatánál.

Az ifjúsági és a serdülőbajnokság alapszakaszában szintén az első helyen végeztek, majd a négyes döntőket is megnyerték. Ugyancsak KSI-s sportolóké lett a gyermek 2002-es és 2003-as bajnokság első helyéért járó kupa, az U9-es csapat pedig júniusban, az Olaszországban rendezett nemzetközi tornán, a Habawaba-fesztiválon diadalmaskodott.

A KSI SE vízilabdázói a közönségszavazást is megnyerték, ezzel övék lett a százezer forintos Decathlon sportszervásárlási utalvány. A KSI SE-ben 257-en pólóznak, számos olimpikont neveltek ki, Rióban például Szivós Márton és Vámos Márton, valamint tartalékként Tóth Márton vesz majd részt a játékokon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb