Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kultúrszigetté vált a Csertő park

Ének, zene, vers, illuzionista produkció és színházi előadás szórakoztatta mindazokat, akik megjelentek a Zuglói Civil Ház Alsórákosi Kultúrsziget elnevezésű rendezvényén.

Szabó-Gere Imre, a Civil Ház vezetője elmondta: rendezvényüket a Nemzeti Kulturális Alap pályázatán elnyert támogatásból valósították meg. A dotáció elnyerésének feltétele az volt, hogy olyan programot állítsanak össze, amelyben a fellépő művészek eltérő stílusokat keverő produkciókkal állnak a közönség elé.

Fotó: Balogh Róbert

A Csertő parki szabadtéri színpadon elsőként Győrffy Ákos költő és DJ Suefo lépett fel. Győrffy Ákos saját verseit adta elő, amihez DJ Suefo szolgáltatta az ambient stílusú zenei aláfestést. Őket Sütő Márton gitáros-énekes követte a pódiumon, akinek improvizatív elemekkel átszőtt szerzői estje középpontjában a szerelem állt. Ezután Gyertyán Balázs bűvész interaktív műsora követte, majd a szentendrei Front Színház idő múlását bemutató Ismétlés című előadását tekinthette meg a közönség.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb