Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lakossági tájékoztató a Kerületi Veszélyelhárítási Tervről

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltsége a XIV. kerületi Polgármesteri Hivatallal együttműködve készítette el azt a kiadványt, amely a lakosság környezetében működő veszélyes ipari üzemekről, a veszélyes tevékenységekről, a lehetséges súlyos balesetekről, valamint a bekövetkezett súlyos balesetek elleni védekezés szabályairól nyújt tájékoztatást.

A dokumentum ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb