Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Gulyás Michelle ott lesz Buenos Airesben

A KSI öttusázója nyerte a Portugáliában rendezett olimpiai kvalifikációs verseny leánydöntőjét, így biztosan ott lesz jövőre a harmadik Ifjúsági Olimpián.

Gulyás Michelle első európai öttusázóként szerzett kvótát azt követően, hogy megnyerte a Caldas da Rainha-ban zajló kvalifikációs döntőt. A KSI tehetsége a vívást 23 győzelemmel és mindössze 8 vereséggel zárta, így azonnal a mezőny élére állt.

Előnyét az úszásban tovább növelte, hisz 2:08-as ideje messze a legjobb volt az egész mezőnyben. Gulyás Michelle a kombinált számnak 16 másodperces előnnyel vághatott neki, és taktikus versenyzéssel sikerült is megőriznie előnyét, így megnyerte a versenyt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb