Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Maximális teljesítményt nyújtanak a zuglói egészségügyi dolgozók

A magyar egészségügy napján köszöntötte Zugló önkormányzata a kerület egészségügyi és szociális dolgozóit. A Semmelweis-napi ünnepségen több díjat is kiosztottak.

Köszönjük mindennapi áldozatos munkájukat – kezdte ünnepi beszédét Karácsony Gergely polgármester. Mint mondta, az egészségügyi és szociális területen dolgozók sokszor nehéz körülmények között teljesítik feladataikat. – Bár a lehetőségeink korlátozottabbak, mint a szándékaink, mindent megteszünk, hogy megoldjuk a Zuglóban is felmerülő problémákat – jelentette ki kerület vezetője.

A Zuglói Egészségügyi Szolgáltató (ZESZ) igazgató főorvosa nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy Semmelweis napon köszönetet mondhat a szakemberek munkájáért, támogatásáért. Révai Tamás hangsúlyozta, hogy az együttműködéseknek köszönhetően a ZESZ meghatározó szerepet tölt be a betegségek megelőzésében és a gyógyító munkában.

Maximális az elvárás az egészségügyi dolgozókkal szemben, ők mindig a lehető legtöbbet nyújtják, igazi példaképek lehetnek – fogalmazott Dr. Varga Péter, az egészségügyi bizottság elnöke, aki fontos előrelépésnek érzi, hogy a képviselő testületi ülések előtt már a hónap egészségügyi dolgozóját is jutalmazzák. Az ünnepségen részt vett mások mellett Szabó Rebeka alpolgármester, Cseke Vanda, Gyügyei Attila és Hevér László György önkormányzati képviselő is.

A Zuglói Szociális Szolgáltató Központ munkatársi címpótlékkal jutalmazta Szegő Gabriella és Szűcs Zsuzsanna gondozónőket, Miklós Erika gondozónő pedig főmunkatársi címpótlékban részesült.
Semmelweis nap alkalmából Zugló képviselő testülete több kitüntetést is adományozott:

Zugló Lakosságának Szolgálatáért Díjat kaptak:
Tüske Judit védőnő
Hernádi Ilona gondozási csoportvezető

Gondozási Munkáért Díjat kaptak:
Sas Menyhártné gondozónő
Tóth Józsefné gondozásvezető

Zugló Egészségügyi Ellátásáért Díjat kapott:
Keszthelyi László segédmunkás

Egészséges Zuglóért Díjat kaptak:
Dr. Lelkesné Mokánszky Ibolya asszisztens
Muhorainé Kováts Éva terhesgondozó
Ármánkó Árpádné körzeti ápoló

Gyógyító Munkáért Díjat kaptak:
Dr. Dér Márta labor szakorvos
Dr. Tarján Katalin gyermek háziorvos, a kerületi gyermekorvosok vezetője

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb