Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megszerezte első összetett aranyát Liu Shaolin Sándor

Liu Shaolin Sándor megszerezte Magyarország történetének első összetett aranyérmét a Dordrechtben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. Öccse, Liu Shaoang nyerte az ezüstérmet.

Liu Shaolin Sándor mind a négy egyéni számban a legjobb kettőben zárt: 1500 méteren győzött, míg 500 és 1000 méteren második lett. Testvére harmadszor állhat dobogóra ezen a kontinensviadalon az 500 méteres diadala és az 1500 méter ezüstérme után. A 3000 méteres szuperdöntőben a 20 éves Liu Shaoang harmadikként, míg bátyja negyedikként ért célba, így végeztek összetettben is az élen.

Ezt követte a váltók versenye, ahol ismét remekeltek a magyar versenyzők: a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, valamint Krueger Cole összeállítású férfi váltó arany-, míg a Jászapáti Petra, Bácskai Sára Luca, Knoch Marta, Somogyi Barbara alkotta női csapat bronzérmes lett vasárnap.

A magyar csapat így érmek számában is minden idők legeredményesebb kontinensviadalán van túl, miután négy arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel zárt Hollandiában.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb