Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Éremeső Hollandiában

Egy-egy arany- és ezüstérmet nyertek 500 és 1500 méteren a Liu testvérek a hollandiai Dordrechtben zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon, szombaton.

Az 1500 méteres táv döntőjében Liu Shaolin Sándor arany, míg öccse, Shaoang ezüstérmet szerzett a rövidpályás Eb szombati versenynapján.

Az újabb diadal sem váratott sokat magára, miután mindketten kvalifikálták magukat az 500-as döntőbe is. Itt Liu Shaoang megnyerte pályafutása első Európa-bajnoki címét, bátyja, Liu Shaolin Sándor ezúttal ezüstérmes lett.

A második arannyal biztossá vált, hogy ez lesz minden idők legjobb magyar Eb-szereplése.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb