Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megújul a Szépművészeti Múzeum

Február közepén elkezdődött a Szépművészeti Múzeum kiállítási tárgyainak átköltöztetése. 

Az évtizedek óta raktárként használt Román Csarnokban tárolt gipszmásolatok egy része a komáromi Csillagerődbe kerül, ahol egy művészet-, és hadtörténeti központot hoznak majd létre. A Szabolcs utcai Klinikák helyére is kerülnek egykori kiállítási tárgyak, ahol viszont múzeumi-, restaurálási-, és raktározási központot alakítanak ki. Ez a központ egyben egy nagy élményraktár is lesz a látogatók számára.

A megújult Szépművészeti Múzeum 2018 tavaszán nyit újra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb