Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Negyven rászoruló gyerek balatoni nyaralását támogatta Gulácsi Péter

A magyar labdarúgó válogatott Lipcsében védő zuglói kapusa Hajdú-Bihar megyei gyerekek hatnapos nyaralását finanszírozta, akiknek többsége most járt először a Balatonnál, így életre szóló élményt kaphattak.

 Mivel a kapus még nem rendelkezik saját alapítvánnyal, a mostani jótékonysági akcióját az észak-alföldi Igazgyöngy Alapítvány szervezésében hajtotta végre. A feleségével, Dianával azonban már tervezik, hogy előbb-utóbb egy önálló alapítványt is létrehoznak. A táborozó gyerekeket a balatonlellei nyaralójában pihenő kapus személyesen is meglátogatta, és nemcsak beszélgetett, hanem játszott is a táborlakókkal.

Gulácsi Péter nem először támogat rászorulókat, korábban nyújtott már anyagi segítséget állatmenhelynek, illetve egy SMA-s kisgyerek gyógykezelését 25 millió forinttal támogatta.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb