Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nem sikerült a bravúr

Nagyon közel állt ahhoz a BVSC-Zugló női vízilabdacsapata, hogy 2011 után másodszor is megnyerje a Magyar-kupát. Petrovics Mátyás tanítványai a fináléban azonban egy találattal vereséget szenvedtek a címvédő UVSE-től.

A BVSC-Zugló ugyan alaposan megnehezítette a válogatottak sorát felvonultató abszolút favorit UVSE dolgát, a meccs végén azonban a címvédő örülhetett, az UVSE ugyanis 6-5-re legyőzte a BVSC-Zuglót női vízilabdacsapatát. Petrovics Mátyás tanítványai az idei szezonban két célt tűztek maguk elé: a kupában és a bajnokságban is döntőt játszani. A kapitány első terve már megvalósult, a kupadöntő egyik résztvevője ugyanis a vasutas csapat volt. A bajnoki döntőért azonban még sokat kell dolgozniuk a lányoknak.

A döntő érdekessége, hogy az újpestiek kezdőcsapatában több olyan játékos is volt – Tóth Ildikó, Kisteleki Hanna és Antal Dóra -, akik nemrég még Zuglóban vízilabdáztak, sőt a 2011-es kupagyőztes együttesnek is meghatározó tagjai voltak. Az idei női vízilabda kupadöntő ilyen szempontból házidöntőnek is beillett (a volt BVSC-sek játszottak a jelenlegiek ellen), amit csak erősített, hogy a Kisteleki-testvérek – az UVSE-s Hanna és a BVSC-s Dóra – ezúttal egymás ellen küzdöttek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb