Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Remekeltek a Postás nők

Február utolsó napjaiban rendezték az asztaliteniszezők 98. országos bajnokságot, ahol a zuglói női pingpongosok voltak a legesélyesebbek. 

A női egyéni versenyben két zuglói sportoló is érmes helyen végzett. A Postás SE első csapatának két meghatározó tagja, Nagyváradi Mercédesz és Braun Éva vereséget szenvedett az elődöntőben, ami bronzérmet jelentetett számukra.

A női párosok között a Postás SE színeiben versenyző Ambrus Krisztina – Nagyváradi Mercédesz duó második lett, míg a vegyes párosok küzdelmében a zuglói Varga Tímea a celldömölki Fazekas Péterrel szerzett párban ezüstérmet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb