Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sporttörténelmi sikert ért el Pusztai Liza

A BVSC-Zugló kardvívója sorozatban harmadszor nyert aranyérmet junior világkupa-versenyen.

Sporttörténelmi sikert ért el Pusztai Liza, miután sorozatban harmadszor is megnyerte a junior világkupa-versenyt, amelyet a budapesti Gerevich Aladár Nemzeti Sortcsarnokban rendeztek január első hétvégéjén.

Lizára idén is komoly feladatok várnak: év elején a korosztályos Európa-, majd világbajnokságon kell bizonyítania, ezt követően viszont csak a felnőtt versenyekre fókuszál, júliusban, a hazai rendezésű világbajnokságon már a tokiói olimpiai szereplés lesz a tét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb