Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szezonvégi értékelő a BVSC-nél

A szezon végeztével ismét mérleget vontak a kerület legnagyobb sportegyesületében, a BVSC-Zuglóban, ahol az év legjobb eredményeit elérő sportolókat is megjutalmazták.

A BVSC-Zugló az elmúlt években nagy változásokon ment keresztül. A klub előbb a helyi önkormányzattal vonta szorosabbra kapcsolatát, majd a kormány az öt korábbi fővárosi kiemelt egyesület mellé hatodikként a BVSC-t is beemelte.

Ezzel párhuzamosan a társasági adóból, illetve külső pályázati forrásokból hatalmas fejlesztések valósultak meg, többek között új uszodai szárny, három műfüves sportpálya épült, megújult a régi uszodaépület, a strand, a vívó- és karateterem, illetve a futballöltözők is. Az infrastruktúra megteremtésével a szabadidős sportolási lehetőségek mellett a versenysport feltételei is javultak.

Ennek pedig már érezhető az eredménye. A június 3-i évzáró banketten ugyanis a klub vezetősége a szezon során elért eredményeik alapján 39 sportolót jutalmazott “Az év sportolója” elismeréssel. A rendezvényen Szabó Rebeka és Rozgonyi Zoltán alpolgármesterek mellett részt vett az egyesület közelmúltban megválasztott tiszteletbeli elnöke, Karácsony Gergely polgármester is, aki az önkormányzat további támogatásáról biztosította a BVSC vezetését.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb