Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sztárigazolás női pólóban

A világbajnoki és kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes Illés Anna a 2015-16-os bajnokságban a BVSC-Zugló női vízilabdacsapatához igazol.

A BVSC-Zugló OB I-es női vízilabdacsapatának cseppet sem kell szégyenkeznie az idei eredményei miatt. Petrovics Mátyás tanítványai ugyanis minden fronton derekasan helyt álltak. A Magyar-kupában elért harmadik és a bajnokságban megszerzett negyedik hely azt mutatja, hogy a Szőnyi úton továbbra is jó munka folyik.

Azt az apró határvonalat azonban nem sikerült átlépni, amely a még jobb eredményekhez vezethetett volna. Ebben segíthet majd a csapatnak az új igazolás. Illés Anna neve természetesen nem ismeretlen a Szőnyi úton. A kiváló játékos itt nevelkedett, innen lett válogatott, és aktív részese volt a két évvel ezelőtti Magyar-kupa sikernek is. Nusi útja a Laky Károly medencéből az Egyesült Államokba vezetett, ahol eddig ösztöndíjjal a Berkeley Egyetem csapatában játszott. Az olimpiai szereplés reményében azonban egy esztendőre felfüggesztette a tanulmányait, és visszatért anyaegyesületébe.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb