Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztató az óvodai beíratásról

Idén az óvodai beíratás május 7-9. között lesz. A beíratáskor be kell mutatni a gyerekek személyazonosítására alkalmas, nevükre kiállított személyi azonosítót, a lakcímet igazoló hatósági igazolványt, továbbá a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványát.

Az óvodai felvételi körzetleíró lista és a sajátos nevelési igényű gyermekeket fogadó intézményeink jegyzéke ide kattintva megtekinthető a letölthető dokumentumok között, emellett további tájékoztatást kérhetnek a pischoff@zuglo.hu email címen, vagy +36 1  8729 281-es telefonszámon.

Az óvodai felvételről szóló részletes tájékoztató ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb