Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Takács István egyetemi világbajnok lett

Zuglói aranyéremmel zárult a törökországi egyetemi és főiskolai birkózó-világbajnokság. Takács István a kötöttfogásúak 87 kilogrammos küzdelmében állhatott a dobogó legfelső fokára.

A BVSC-Zugló korábbi, a Budapesti Honvéd jelenlegi birkózója, a Zuglóban élő Takács István újabb aranyéremmel gyarapította amúgy is gazdag éremgyűjteményét. A junior világ- és U23-as Európa-bajnoki cím után ugyanis immár az egyetemi és főiskolai világbajnoki címet is magáénak tudhatja.

Takács István négy mérkőzést megnyerve lett aranyérmes a törökországi versenyen. Az ellenfelei között két-két ukrán és török versenyző volt. Ez utóbbi két ellenfél legyőzése különösen nagy bravúrnak számított a fanatikus török szurkolók előtt. A zuglói sportoló a súlycsoport ünnepélyes eredményhirdetésén Bacsa Pétertől, a Magyar Birkózó Szövetség alelnökétől, a törökországi verseny technikai igazgatójától vehette át aranyérmét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb