Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tanítványai jelölték a díjra

Ünnepséget ugyan nem tartottak, de idén is kiosztották a MOL Mester-M Díjakat. A tíz kitüntetett között van Tokaji Sándor,  a  BVSC-Zugló asztalitenisz edzője.

A korábbi tanítványok jelölése alapján a MOL Alapítvány kuratóriuma 2020-ban is tíz kiemelkedő munkát végző tanárt és utánpótlásedzőt díjazott. Az erkölcsi elismerés mellett a kitüntettek egymillió forintos pénzjutalmat is kaptak.

A tíz díjazott között egy zuglói edző is helyet kapott. Tokaji Sándor évtizedeken keresztül foglalkozott a fiatalokkal a BVSC-Zugló világhírű asztalitenisz-szakosztályában.

“Mindig jól éreztem magam a gyerekek között, élveztem, hogy a közös munka eredményeképpen a görcsös, merev gyerekből egy harmonikus mozgású fiatal válik” – mondta a zuglói szakember.

Tokaji Sándor nevelőmunkájának köszönhetően olyan fiatalok nőttek fel, mint Zwickl Dániel, Jakab János, Nagy Krisztián, Molnár Krisztián vagy András Csaba, akik sorra nyerték a hazai bajnoki címeket és a korosztályos világversenyeket. Tanítványai összesen 9 korosztályos Európa-bajnoki arany-, 4 ezüst- és 9 bronzérmet szereztek. A kerületi önkormányzat néhány éve Zugló Sportjáért Emlékserleggel ismerte el a munkáját.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb