Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Úton az olimpia felé

Ezüstérmet szerzett a zuglói Postás SE tornásza a Párizsban megrendezett világkupán. Péter Sára ezzel újabb fontos lépést tett nagy álma, a tokiói olimpia felé. 

A zuglói tornász apró sérüléssel utazott a francia fővárosba, ám szerencsére ez nem gátolta őt a jó szereplésben, hisz mind a selejtezőben, mind pedig a döntőben magas pontszámot kapott ugrás gyakorlatára, amely végül a második helyhez volt elegendő.

Péter Sára talajon ugyan kilencedik lett a selejtezőben, de a sorban előtte végző brit versenyző visszalépett a finálétól, így a zuglói tornász egy ajándék lehetőséget kapott, amivel élni tudott, hisz talajon is az előkelő negyedik helyet szerezte meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb