Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Világbajnoki ezüstérmes tartott testnevelés órát a Mórában

Tóth Krisztián, a KSI SE 22 esztendős olimpikon judósa volt a vendége a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. “Rendhagyó testnevelésórák” című rendezvénysorozatának szerdán.

A tavalyi és a tavaly előtti esztendő legjobb magyar cselgáncsozója ezúttal a Móra Ferenc Általános Iskola növendékeinek tartott rendhagyó testnevelésórát. Tóth Krisztián a riói olimpia egyik zuglói ígérete, olyan sportoló, aki fiatal kora ellenére is esélyesnek számít a súlycsoportjában.

Fotó: Riersch Tamás

Fotó: Riersch Tamás

A 2010-es szingapúri ifjúsági olimpián szerzett bronzérme óta a sportág legjobbjai közé küzdötte fel magát. Még juniorként sporttörténelmi tettet végrehajtva első magyar férfi judósként világbajnoki aranyérmet nyert a korcsoportjában, majd kétszer az U23-as Európa-bajnokságokon is aranyérmet nyert. 2014-ben a kazanyi felnőtt világbajnokságon óriási bravúrt végrehajtva ezüstérmes lett, a felnőtt EB-ken pedig egy bronzot, három hete pedig egy ezüstöt szerzett.

Ezúttal azonban nem sportolói kvalitásaiból, hanem pedagógiai érzékéből tartott bemutatót a zuglói iskolában, ahol egyrészt a sportágát, másrészt a közelgő olimpiát is sikerült népszerűsítenie.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb