Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló nem enged a hagyományokból

Berki Krisztián és Hidvégi Vid is kihagyta a győri mesterfokú tornászbajnokságon, de a zuglói siker így sem maradt el.

Zugló olimpiai bajnok tornásza, Berki Krisztián a Glasgow-i kvalifikációs világbajnokságon lemaradt a lólengés döntőjéről, így elveszítette az esélyt, hogy részt vehessen a riói olimpián. A kerület díszpolgára a következő hónapokat pihenéssel és a családjával szeretné tölteni, emiatt a Győrben rendezett mesterfokú tornászbajnokságot is kihagyta. Az említett kvalifikációs világbajnokságon viszont a lólengés döntőjébe jutott, és ott ötödik helyen végzett a szintén zuglói Hidvégi Vid, aki a hazai versenyen csak lólengésben indult, az összetett versenyt kihagyta.

Az idei mesterfokú tornászbajnokság azonban a két kiválóság távollétében is hozott zuglói sikert. Babos Ádám, a Ferencváros kitűnő tornásza az egész versenyen jól szerepelt, a talajgyakorlata pedig kiemelkedő volt. Ádám teljesítményét jól jellemzi, hogy az ugrás kivételével minden szeren bejutott a döntőbe. A zuglói Babos Ádám az FTC Ybl Tervező színeiben a csapatbajnoki címet is megszerezte.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb