Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Mattoltak az Álmosban

A hagyományoknak megfelelően ismét az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola adott otthont a kerületi sakk diákolimpiának.

Az alsó tagozatosok versenyén öt iskola 52 diákja vett részt november 20-án. Ezen a napon a szervezők az 1-2. és a 3-4. osztályosok számára rendeztek egyéni lány és fiú-, illetve csapatversenyeket.

A lebonyolítást az iskola testnevelőin kívül a Törekvés két FIDE mestere, Bernei András és Kertész Ferenc is segítette. A felső tagozatosok és a középiskolások kerületi sakkversenyét ugyancsak az Álmosban rendezik majd meg december 4-én.

A kerületi sakkversenyek nem tartoznak a Zugló-kupa versenysorozatába. A kerületi versenyek 1-2. helyezettjei továbbjutnak a budapesti döntőbe, míg a verseny országos döntőjét tavasszal rendezik majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb