Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói érem az Európa Játékokon

Nincs olyan nap a bakui Európa Játékokon, amikor ne születne valamilyen zuglói érem. A keddi versenynapon a KSI SE világbajnok kajakosa, Vad Ninetta gondoskodott erről.

A Kárász Anna – Vad Ninetta összeállítású kajakkettes is éremesélyesként érkezett a bakui Európa Játékokra, a korábban világbajnok duó nemrégiben a hazai válogatót is megnyerte.

A szegedi Kárász Anna és a zuglói Vad Ninetta (KSI SE) Bakuban sem okozott csalódást, igaz, az aranyérmet ezúttal nem sikerült megszerezniük 500 méteren, a dobogóra azonban felállhattak. A győzelmet a szerbek szerezték meg, párosuk egyik tagja a sokszoros magyar világbajnok Benedek Dalma volt. Ninettáékat a román kettős is megelőzte, így a magyar duó ezúttal bronzérmes lett.

A magyar páros a 200 méteres sprinttávon is rajthoz állt, ebben a számban végül negyedikek lettek. Vad Ninetta korábban a női kajak négyes tagjaként egy aranyérmet is nyert a bakui Európa Játékokon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb