Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói érmek az Európa-bajnokságon

Egy arany- és egy ezüstéremmel zártak a KSI SE zuglói sportolói a Székesfehérváron rendezett öttusa Európa-bajnokságon. 

A nőknél Földházi Zsófia egyéniben kilencedik lett, és tevékeny szerepet vállalt abból, hogy a magyar válogatott megnyerte a csapatversenyt.

A férfiaknál sem sokon múlott az aranyérem, amit végül egy hajszállal a franciák nyertek, de a második helyen végzett magyar csapat KSI-s versenyzője, Regős Gergely így is nagyon elégedett lehetett, mert első felnőtt világversenyén rögtön a dobogó második fokára állhatott fel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb