Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói ezüst a világbajnokságon

A második helyet szerezte meg vegyespárosban a Gulyás Michelle és Bruckmann Gergő kettős a mexikóvárosi felnőtt öttusa-világbajnokságon.

A KSI junior korú tehetségei kiváló vívással, jó úszással, majdnem tökéletes lovaglással, illetve jó lövészettel és futással szerezték meg az ezüstérmet a versenyben végig vezető németek mögött és a jól hajrázó franciák előtt.

Az októberi Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpián is rajthoz álló 17 esztendős Gulyás Michelle a női párosok versenyében is rajthoz állt (Guzi Blankával), melyben végül ötödik lett. A Bruckmann Gergő és Harangozó Bence alkotta duó pedig a 14. helyen fejezte be a férfi párosok versenyét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb