Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói világcsúcs

A Zuglóban élő ifjúsági olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes sportlövő, Péni István világcsúcs-eredménnyel nyerte a nagyöbű szabadpuska 3×40 lövéses összetett számát a svájci Thunban zajló 300 méteres sportlövő Európa-kupaversenyen.

A korábbi világcsúcs 1179 kör volt, melynél kerületünk büszkesége nyolc körrel jobb, 1187-es eredményt ért el. A verseny erősségét jelzi, hogy az előző világcsúcsot a második helyen végző lengyel versenyző is meglőtte, ám így is messze lemaradt a győztes zuglói sportlövőtől. Az olimpiai programban nem szereplő nagyöbű számok viadalán a szintén zuglói UTE Sportlövő Egyesület csapata – Péni István, Szabián Norbert és Prágai Patrik – a harmadik helyet szerezte meg.

Péni István már februárban olimpiai kvótát szerzett azzal, hogy megnyerte az Újdelhiben zajlott sportlövő-világkupán a kisöbű szabadpuska 3×40 lövéses számát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb