Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb zuglói sportsiker

Csapatsport kategóriában a 2017 utolsó negyedévében nyújtott teljesítményükért a KSI SE vízilabdázói érdemelték ki a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított A hónap műhelye díjat, és az azzal járó félmillió forint értékű sportszervásárlási utalványt.

A KSI SE vízilabdázói remek őszi szezont tudhatnak maguk mögött: ifjúsági és gyerek korosztályban első helyezettként kezdhették meg a téli szünetet, a serdülők a harmadik helyen állnak, a szakosztály felnőttcsapata pedig hibátlanul zárta az idényt az OB I/B-ben.

A negyedévente díjazott csapatsportok kategóriájában a KSI SE vízilabdázói már nem először szerepeltek A hónap műhelye díj jelöltjei között, 2016-ban Az év műhelye elismerést is ők kapták. A tavaly év végi szereplésüknek köszönhetően erre ismét lesz lehetőségük.

A közönségdíjat és a százezer forintos utalványt egy másik zuglói műhely, a MAC Budapest Jégkorong Akadémia hokisai nyerték.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb