Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ünnepeltek a KSI-ben

A klub legjobb felnőtt és utánpótláskorú női, valamint férfi sportolóját is megválasztották a sportegyesület hagyományos évzáró ünnepségén, pénteken.

A felnőtteknél Földházi Zsófiát és Kasza Kasza Róbertet, az utánpótlás-korosztályban pedig a Biben Karina – Bakó Olga kajakkettőst, illetve Varga Ádám kajakost választották a 2017-es év legjobb KSI-s sportolójának.

A zuglói egyesület versenyzői tavaly 44 érmet szereztek a világversenyeken, ebből 12 érmük a felnőtteknél, 32 pedig az utánpótlás-korosztályban született. A Magyar Olimpiai Bizottság legfrissebb egyesületi rangsorában a KSI a hatodik helyen áll. Három szakosztályuk – a kajak-kenu, a judo és az öttusa-  is az élen végzett a saját sportágán belüli egyesületi rangsorban.

Fotó: Képszerkesztőség

2017-ben az Év Utánpótlás kajak-kenuedzője a KSI-s Gintl Andrea lett, és ebben a sportágban Gazsó Dóra Alida és Varga Ádám személyében az Év Legjobb Utánpótlás Női és Férfi Sportolója is a zuglói klubból került ki.

Öttusában is elsöprő volt a KSI-s fölény: a felnőtteknél a tavalyi világ- és Európa-bajnokságon érmes Földházi Zsófia és Kasza Róbert voltak a legjobbak, míg utánpótlás-korosztályban az ifjúsági olimpiai kvótát szerző Gulyás Michelle és a világversenyen szintén érmes Regős Gergely érdemelték ki a legjobbnak járó elismerést.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb