Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A folytatásra szavaztak

A riói szereplés mellett a jövő terveiről is szó esett a BVSC olimpiai ciklusnyitó, tisztújító közgyűlésén, melyen a küldöttek az új elnökségről és a felügyelő bizottság tagjairól is szavaztak október 21-én.

A közgyűlés egyhangú döntése volt, hogy a klubot az elkövetkezendő négy évben is Szatmáry Kristóf elnök irányítsa. A küldöttek ugyancsak egyhangúlag döntöttek arról is, hogy Tóth Sándor maradjon az alelnök.

A két tisztségviselő automatikus tagjává vált az elnökségnek is, melyben még a zuglói önkormányzat részéről dr. Sinkovits Péter, illetve dr. Papcsák Ferenc, Börzsey Károly, Fekete Attila, Szentpáli Gábor, valamint új tagként Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója és Illés Dávid, a Volvo Hungária Kft. ügyvezető igazgatója kapott helyet.

Fotó: Képszerkesztőség

A küldöttek a Felügyelő Bizottság tagjait is megválasztották. A háromtagú testület elnöke Rozgonyi Zoltán zuglói alpolgármester, tagjai pedig Pataki Rózsa és Kiss Ervin lettek.

Karácsony Gergely zuglói polgármester az egyesület tiszteletbeli elnöke maradt, és a közgyűlésen ismételten megerősítette, hogy az önkormányzat a jövőben is együttműködik a kerületi sportegyesülettel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb