Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A főváros is gratulált a paralimpikonoknak

Karácsony Gergely főpolgármester, Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes és Kamuti Jenő, a Budapesti Sportszövetségek Uniójának elnöke köszöntötte kedden a Városházán a tokiói olimpián és paralimpián részt vett sportolókat és sportvezetőket.

A sport szeretete összeköt bennünket, jöjjünk bárhonnan vagy gondoljunk bármit a világ dolgairól: amikor felhangzik himnuszunk a verseny végén mindenki ugyanazt a büszkeséget és meghatottságot érzi – mondta a főpolgármester ünnepi köszöntőjében.

Hazánk az Olimpián 20 érmet, a Paralimpián 16-ot szerzett, amely az elmúlt 25 év legjobb teljesítménye volt. De nemcsak az a játékok hőse, aki az első három helyen végzett, hanem mindenki, aki magyar színekben megmérettetett.

Ezt követően fővárosi elismeréseket adtak át a megjelent sportolóknak. Ilyen díjat kapott többek között Leimeter Dóra, a BVSC-Zugló olimpiai bronzérmes vízilabdázója, illetve Tóth Krisztián, az MTK szintén ötkarikás bronzérmes cselgáncsosa is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb