Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A világ legjobbjai Budapesten

Három kontinens harmincöt országából csaknem háromszáz judós vesz majd részt azon az április 27-én kezdődő öt napos nemzetközi edzőtáborozáson, amelynek a budapesti Körcsarnok ad otthont. 

Jó néhány klasszis adta le a jelentkezését az Európai Judo Szövetség “Going for Gold” nevű sorozatába tartozó edzőtáborozásra. Ott lesz a budapesti tatamin az olimpiai aranyérmes, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok görög Iliasz Iliadisz és a tavalyi év női judósának megválasztott, kétszeres világbajnok, Eb-aranyérmes koszovói Majlinda Kelmendi is. Rajtuk kívül még több olimpiai- világ-, Európa- vagy Ázsia-bajnok található a jelentkezők között.

Természetesen a magyarok közül is “aki él és mozog” részt vesz a táborozáson, amely fontos állomás lesz a budapesti Grand Prix, a bakui Európa Játékok és a kazahsztáni világbajnokság előtt. Többek között ismét találkozhat majd egymással a KSI-s Tóth Krisztián és a görög Iliasz Iliadisz, akik a legutóbbi vébé döntőjét vívták 90 kg-ban.

A budapesti edzőtábort eredetileg más időpontban és más helyszínen rendezték volna meg, ám az Európa-bajnokság időpontjának kényszerű módosítása miatt (idén a cselgáncs EB-t a bakui Európa-játékokon rendezik meg) került át április második felére a Körcsarnokba.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb