Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

BVSC-s vívósiker

Remekül szerepelt a két juniorral felálló magyar férfi párbajtőrcsapat a vicenzai U23-as vívó Európa-bajnokságon. A Bakos Bálint, Berta Dániel, Buta Levente, Komáromy-Poros Csongor összeállítású válogatott Olaszország mögött a második helyen végzett.

Már nagyon várta az első érmet a magyar küldöttség a vicenzai U23-as Európa-bajnokságon, melyen a magyar vívók korábban nem állhattak a dobogóra. A jég végül a férfi párbajtőrcsapatok versenyében tört meg, amelyben a Bakos Bálint, Berta Dániel, Buta Levente és a BVSC-s Komáromy-Poros Csongor összeállítású magyar csapat nagyszerű versenyzéssel Olaszország mögött ezüstérmet szerzett.

A csapat a 16 között a ranglistahelyezése alapján erőnyerő volt, majd a németeket nagyon szoros mérkőzésen 41-40-re, a románokat pedig egy fokkal simább találkozón 45-36-ra verték Csongorék. A döntőben aztán az abszolút favorit házigazda olaszok ellen már nem sok esélyük volt, a végeredmény 25-45 lett. Az ezüstérem ugyanakkor bebizonyította, hogy a férfi párbajtőrvívásunk továbbra is bővelkedik tehetségekben.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb