Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Átadták a Cornelius-díjakat

A színpadi művészetben is örök értékeket képviselő személyiségek kapták idén a Keresztény Kulturális Akadémia Cornelius-díját.

Az első, pogányságból megtért tanúságtevőről elnevezett díjat ez alkalommal Hűvösvölgyi Ildikó színművész, Kiss Törék Ildikó és Varga Vilmos színészházaspár, valamint Kertesi Ingrid operaénekes vehette át. Mécs Károly színművész Cornelius-Életműdíjat kapott.

A díjazottakat Pajor András atya, a Keresztény Kulturális Akadémia alapítóelnöke méltatta.

 

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb