Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét megsérült Módos Péter

A londoni olimpián bronzérmet szerzett zuglói birkózó vállműtét miatt kihagyja az idei kvalifikációs világbajnokságot.

Már háromszor műtötték Módos Péternek azt a vállát, amelyik a szombathelyi Magyar Nagydíjon ismét megsérült. Bár a zuglói sportoló reménykedett a gyors felépülésben, a műtétet nem kerülhette el. Ez pedig azt jelenti, hogy Péter nemcsak a közelgő Európa-bajnokságról, de a szeptemberi kvalifikációs világbajnokságról is lemarad.

A londoni olimpián bronzérmet szerzett birkózó azonban olimpiai bajnoki álmairól nem mondott le: ezt az évet a rehabilitációra szánja, aztán megpróbál minél jobban felkészülni a 2016-os pótkvalifikációkra. Mint mondta, eddig minden műtét után sikerrel tért vissza a szőnyegre, ezt várja a mostani orvosi beavatkozás után is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb