Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

BL-meccs Zuglóban

Németország helyett Magyarország ad otthont a Leipzig–FC Liverpool Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-mérkőzésnek. A játékosok előtt a járvány idején is nyitva vannak a határok

Hivatalossá vált, hogy február 16-án a Puskás Arénában rendezik majd az RB Leipzig – FC Liverpool Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-mérkőzést. A három magyar válogatott játékost – Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot – felvonultató német csapat azért nem tudja hazai pályán fogadni a két évvel ezelőtti BL-győztest, mert a német hatóságok lezárták a határokat az olyan országok, elsősorban Nagy-Britannia előtt, ahol a koronavírus új mutánsa terjed.

Érdekesség, hogy a lipcsei csapat kapuját az a Gulácsi Péter védi, akinek pályafutása Zuglóból indult, és, aki a családja révén ma is ezer szállal kötődik a kerülethez. A február 16-i mérkőzés azonban zárt kapus lesz, így, hiába játszik majd az európai labdarúgás két kiemelkedő szereplője Zuglóban, a futballszurkolók továbbra is csak a televízión keresztül élvezhetik a mérkőzést.

A hírek szerint a közeljövőben hasonló okokból más Bajnokok Ligája és Európa Liga-párharcot is Budapestre hoznák.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb