Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bombaformában a zuglói diák

Aranyérmet szerzett az Olaszországban zajló kadet és junior vívó Európa-bajnokságon Muhari Eszter.

A 16 éves, Zuglóban élő párbajtőröző címvédőként érkezett Dél-Olaszországba, ahol kiváló vívással szerezte meg a magyar küldöttség első érmét. Győzelmével a fiatal sportoló négyszeres kadet Európa-bajnoknak mondhatja magát.

Muhari Eszter mozgalmas időszakot tudhat maga mögött: tavaly decemberben Zugló Ifjú Tehetsége díjat vehetett át, pár nappal később pedig már aranyérmet nyert a felnőtt vívók országos bajnokságán.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb