Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bosnyák téri sportágválasztó

Második alkalommal rendezett téli sportfesztivált az önkormányzat a Bosnyák téren felállított jégpályán, és második alkalommal csatlakozott a létesítmény a Magyar Jégkorong Szövetség által kezdeményezett Jégpályák éjszakájához.

Szombat déltől ismét a téli sportoké volt a főszerep a Bosnyák téri jégpályán: Szabadosi Szilvia gyorskorcsolyázó növendékei mellett Megyesi Fruzsina műkorcsolyázóval, Sikorcin László válogatott jégkorongozóval, Keszthelyi Miklós ifjú hokisaival és Vedres Noémi jégtáncos tanítványaival is találkozhatott a közönség. A bemutatók után Vikidál Gyula és Komáromi Pisti színpadi produkciója következett. A sportdélután azonban ezzel nem ért véget, hiszen az este folyamán Kiss Bálint segítségével a curlinggel ismerkedhettek az érdeklődők.

Fotó: Képszerkesztőség

– A tavalyi esztendőben rendeztünk először téli sportfesztivált, amely gyakorlatilag akkor is és most is egy sportágválasztó volt, mert szerettünk volna több téli sportágat is megismertetni és megszerettetni a közönséggel – mondta a szombati rendezvényen Markó István Elemér, a jégpálya működtetője. Hozzátette, jó érzés, hogy az emberek többsége örül a jégpályának. – Az elmúlt három évben átlag húszezer látogató élt ezzel az önkormányzat által kínált lehetőséggel, míg az iskolák és az óvodák szinte száz százalékban kitöltötték a délelőtti idősávokat – magyarázta.

A szombati rendezvényt – amelyet a zuglói önkormányzat kétmillió forinttal támogatott – az Ördög Együttes koncertje után jégdiszkó zárta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb