Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bravúros győzelmek

A mindössze 17 esztendős Muhari Eszter remek vívásának köszönhetően a női párbajtőr-válogatott bravúrosan szerepelt Barcelonában, az olimpiai kvalifikációs világkupán.

A rendkívül erős mezőnyben a zuglói sportoló vezérletével először a cseheket verte meg a magyar csapat. Ez a győzelem – mondhatni – még kötelező volt, nem úgy, mint a többi. Az előző világkupán győztes észtek, a bombaerős franciák és a világranglista első lengyelek elleni diadal ugyanis már komoly bravúr volt a fiatal magyar csapattól. Annak, hogy mégsem lett érem a szereplésből egy oka van: a negyeddöntőben a lányok vereséget szenvedtek a világ egyik legjobb csapatától, az oroszoktól. Esztiék így végül ötödikek lettek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb