Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bronzérmes sportlövők

Bronzérmet szerzett a Péni István, Sidi Péter és Somogyi Péter összeállítású magyar válogatott a férfi légpuska csapatversenyében, az eszéki Európa-bajnokságon.

A magyarok az elődöntőben minimális vereséget szenvedtek a házigazda szerb válogatottól, majd ezt követően a bronzmérkőzésen magabiztosan győzték le a fehérorosz triót. Ezzel a csapat megismételte tavalyi Európa-bajnoki eredményét.

A mindössze 22 esztendős zuglói Péni Istvánnak ez már a negyedik, felnőtt világversenyen szerzett érme.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb