Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Díjazták a zuglói sportegyesületeket

A Sportegyesületek Országos Szövetsége május 27-én tartotta éves küldöttgyűlését az MVM Dome Gold termében, melyen több napirendi pont mellett a tavalyi esztendő eredményeit is értékelték.

A rendezvény végén pedig elismeréseket és díjakat adtak át. A sportegyesületek eredményességi rangsorában a világversenyeken olimpiai versenyszámokban szerzett pontok alapján két kerületi klub is bekerült a legjobbak közé. A BVSC-Zugló (a Honvéd, az FTC, az Újpest és a Vasas) mögött az előkelő ötödik helyen végzett, eggyel megelőzve a több szakosztályával szintén zuglói kötődésű MTK-t. Egy harmadik zuglói klub, a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület pedig a közösségi sportszervezeti díjat érdemelte ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb