Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elbúcsúztatták Hencsei Pált

Barátok, kollégák, sportolók és tanítványok búcsúztak dr. Hencsei Páltól november 17-én a gödi Nemeskéri-Kiss Miklós úti temetőben.

A zuglói sporttörténész 81 esztendős korában november 2-án hunyt el. Dr. Hencsei Pál húsz éven át a zuglói Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Kör elnöke volt, tagja a Magyar Olimpiai Akadémia Tanácsának, illetve közel harminc sporttémájú könyv egyéni és társszerzője. A nevéhez fűződik többek között a „Zugló a sportváros” és a „100 esztendős a BVSC” című könyv, valamint a Zuglói Hajós Alfréd Magyar – Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 50. évfordulójára készített jubileumi kiadvány is.

Fotó: Riersch Tamás

A Budapesti Műszaki Egyetem Szervetlen Kémia Tanszékének egykori vezetője két évvel ezelőtt elsőként vehette át Zuglóban a Lantos Mihály Életműdíjat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb